Over mij

Fotografie was altijd al in mijn leven geweest. Mijn vader en opa waren bijzonder goede amateurfotografen, en als klein jongetje stond ik al vaak voor de camera. Tevens had ik ook een grafische opleiding genoten waarbij fotografie een onderdeel was. Wat mij buiten dat erg aantrekt in fotografie is de combinatie tussen esthetiek en techniek wat me zeer fascineert.

In de loop der jaren ben ik geëvolueerd in mijn vak als fotograaf, door training, ervaring en een grote nieuwsgierigheid om op zoek te gaan naar nieuwe toepassingen in mijn fotografie. Mijn eerste portret die ik publiceerde kreeg veel positieve reacties, wat mij natuurlijk flink motiveerde om een betere fotograaf te worden. Nu bezit ik twee studio’s in zowel Hilversum als Amsterdam.

Elke fotoshoot is weer anders, wat inhoudt dat elke fotoshoot voor mij als fotograaf elke dag totaal anders is. Zo lijk ik nooit uitgeleerd te zijn en word ik hier constant door uitgedaagd. Dit is belangrijk, want dit houdt mijn werk dynamisch en gaat het daardoor nooit vervelen.

Dankzij mijn lange ervaring in de sales weet ik hoe ik op een bepaalde manier met klanten kan communiceren en zorg ik dat ze zich op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot. Door mijn sterke sociale eigenschappen lukt mij dit ook vaak, want mijn doel is om mijn klanten buiten een fotoshoot ook een gave dag te bezorgen. Mijn inlevingsvermogen in mensen helpt enorm bij het fotograferen, en weet ik zo het beste uit mijn klanten te halen.

De juiste locatie zoeken, de perfecte sfeer en ambiance creëren, de unieke personen en ruimtes voor de camera en niet te vergeten de nabewerking van de foto’s. Ik doe mijn werk met passie en geef altijd 100%.

EVERYONE IS PHOTOGENIC

Voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte kun je ten alle tijde contact met mij opnemen.

More Information

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution.