OVER MIJ


Fotografie was altijd al in mijn leven geweest. Mijn vader en opa waren bijzonder goede amateurfotografen, en als klein jongetje stond ik al vaak voor de camera. Tevens had ik ook een grafische opleiding genoten waarbij fotografie een onderdeel was. Wat mij buiten dat erg aantrekt in fotografie is de combinatie tussen esthetiek en techniek wat me zeer fascineert.

In de loop der jaren ben ik geëvolueerd in mijn vak als fotograaf, door training, ervaring en een grote nieuwsgierigheid om op zoek te gaan naar nieuwe toepassingen in mijn fotografie. Mijn eerste portret die ik publiceerde kreeg veel positieve reacties, wat mij natuurlijk flink motiveerde om een betere fotograaf te worden. Nu bezit ik twee studio’s in zowel Hilversum als Amsterdam.

Elke fotoshoot is weer anders, wat inhoudt dat elke fotoshoot voor mij als fotograaf elke dag totaal anders is. Zo lijk ik nooit uitgeleerd te zijn en word ik hier constant door uitgedaagd. Dit is belangrijk, want dit houdt mijn werk dynamisch en gaat het daardoor nooit vervelen.

Dankzij mijn lange ervaring in de sales weet ik hoe ik op een bepaalde manier met klanten kan communiceren en zorg ik dat ze zich op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot. Door mijn sterke sociale eigenschappen lukt mij dit ook vaak, want mijn doel is om mijn klanten buiten een fotoshoot ook een gave dag te bezorgen. Mijn inlevingsvermogen in mensen helpt enorm bij het fotograferen, en weet ik zo het beste uit mijn klanten te halen.

De juiste locatie zoeken, de perfecte sfeer en ambiance creëren, de unieke personen en ruimtes voor de camera en niet te vergeten de nabewerking van de foto’s. Ik doe mijn werk met passie en geef altijd 100%.

WAT IK DOE


BEDRIJFS FOTOGRAFIE

Als bedrijfsfotograaf zorg ik ervoor dat het publiek een uniek inzicht krijgt over het positieve karakter van je bedrijf of personeel. Ik weet dat elk bedrijf een verhaal te 
vertellen heeft, en aangezien wij mensen visueel ingesteld zijn is het cruciaal om de juiste sfeer te creëren op beeld.

BEKIJK PORTFOLIO

INTERIEUR FOTOGRAFIE

Bij interieurfotografie is het een interessante uitdaging om de ruimte en het meubilair zo goed mogelijk uit te laten komen. 
De juiste hoek, belichting, sluitertijd en sfeer kan ervoor zorgen dat mijn interieurfotografie er perfect en schitterend mogelijk uitziet.

BEKIJK PORTFOLIO

EVENT FOTOGRAFIE

Het is belangrijk dat zodra je een evenement organiseert, om mooie herinneringen eraan te hebben. Natuurlijk kies je dan voor een professionele event fotograaf. 
Event fotografie is een belangrijke rol voor je marketingdoeleinden en om de perfecte foto’s eruit te krijgen

BEKIJK PORTFOLIO

PORTRET FOTOGRAFIE

Portretfotografie draait niet alleen om een fotoshoot van een gezicht, maar ook van een moment waar de persoon centraal staat. Het is aan mij om meer te vangen in een 
portret dan alleen het uiterlijk van deze persoon. De techniek waarop ik werk als portretfotograaf zorgt ervoor dat de essentie van mijn klanten en mijn werk 
in het geheel samen komt tot een perfect resultaat.

BEKIJK PORTFOLIO

PRODUCT FOTOGRAFIE

Steeds meer webshops worden geopend en bedrijven delen hun producten ook vaker online en via social media zoals Facebook en Instagram. 
Vandaar dat er nu ook meer vraag is naar productfotografie. Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres!

BEKIJK PORTFOLIO


Cliënt spreekt


Marc kan ik omschrijven als een zeer vriendelijke en ervaren fotograaf die zijn afspraken altijd is nagekomen. Zijn foto’s zijn top!

Bello Vision

Marc werkt heel professioneel, ontspannen en heeft een gave om mensen op hun gemak te stellen. Hij weet een gemakkelijke sfeer te creëren en dat zie je terug in zijn foto’s. Marc weet precies wat de klant wil. De resultaten zijn prachtig en spannend tegelijk! Kortom, een geweldig fotograaf die ik iedereen kan aanbevelen.

Ilona Monsanto

Zeer relaxte topfotograaf!

Vida Real

Professioneel, empatisch en proactief!

Art Ambassadors

Just amazing photographer with the best personality! You don’t need to look further.

Massimo Mioretti shoes


PUBLICATIES


Let's capture your moment

make contact