LET'S SHOOT!

Contact M.E.

Let's shoot!

 

Ik hoor graag van je! Of je nu een vraag hebt over een van mijn diensten of wellicht een andere vraag, voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contact formulier.
Johan van de Keukenstraat 89G
1087 BC Amsterdam

+31 6 15878325

Contactformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Welk type sessie zoek je?

Veel gestelde vragen.


Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie, eventfotografie en vastgoedfotografie. Of het nu gaat om het vastleggen van individuen in een persoonlijke setting, het documenteren van speciale gebeurtenissen of het presenteren van onroerend goed op zijn best, ik lever hoogwaardige fotografiediensten voor deze drie gebieden.

Mijn tarieven variëren afhankelijk van het type fotosessie, de duur, de locatie en eventuele specifieke verzoeken. Ik bied verschillende pakketten aan voor portretfotografie, eventfotografie en vastgoedfotografie. Elk met hun eigen kenmerken en prijzen. Neem gerust contact met me op voor een offerte op maat.

Ja, ik heb uitgebreide ervaring met het fotograferen van verschillende soorten evenementen, variërend van intieme bijeenkomsten tot grote bijeenkomsten. Ook heb ik diverse vastgoedprojecten vastgelegd, waaronder woningen, commerciële panden en architectonische hoogstandjes.

De levertijd voor het ontvangen van uw foto’s is afhankelijk van het type sessie en het aantal afbeeldingen. Over het algemeen kunt u verwachten dat u uw bewerkte foto’s binnen 1 tot 2 weken na uw sessie ontvangt.

 

Na de fotosessie selecteer ik zorgvuldig de beste foto’s en voer ik professionele nabewerking uit om ervoor te zorgen dat elke foto er op zijn best uitziet. Dit omvat kleurcorrectie, belichtingsaanpassingen en eventuele retouches die nodig zijn voor een vlekkeloze presentatie.

Bij annulering van een afspraak dien ik hiervan minimaal 48 uur van tevoren op de hoogte te worden gesteld. Voor aanbetalingen geldt dat deze worden gerestitueerd bij annulering binnen deze termijn. Neem voor meer informatie contact met me op.

Ja, ik kan referenties en recensies van eerdere klanten verstrekken. Neem gerust contact met me op en ik zal u voorzien van feedback van tevreden klanten die eerder van mijn diensten hebben gebruikgemaakt.

Als het weer de geplande fotosessie beïnvloedt, kunnen we de afspraak verzetten naar een andere datum of een alternatieve locatie overwegen. Dit gebeurt altijd in overeenstemming.

Als u van plan bent de foto’s voor commerciële doeleinden te gebruiken, laat het dan van tevoren weten zodat we passende afspraken kunnen maken met betrekking tot licenties en gebruik.

Ja, ik bied ook het afdrukken van foto’s aan in verschillende formaten en afwerkingen. Neem contact met mij op voor meer informatie over beschikbare opties en prijzen.

Ja, ik kan op locatie komen voor uw fotosessie.  Of het nu gaat om een evenement, een portretsessie of een andere gelegenheid. Neem contact met mij op om de details te bespreken.

Ja, ik kan groepsfoto’s maken tijdens evenementen. Laat mij van tevoren weten als u specifieke groepsfoto’s wilt maken, zodat ik hier rekening mee kan houden tijdens de fotosessie.

Op dit moment bied ik alleen fotografie diensten aan. Als u op zoek bent naar videografie, kan ik  mogelijk doorverwijzen naar betrouwbare professionals in mijn netwerk.

Particuliere opdrachten worden vooraf of direct na afronding betaald, middels bankoverschrijving.

 

Zakelijke opdrachten gaan altijd op factuurbasis. De gehanteerde betaaltermijn is 30 dagen.

 

Meer informatie? Neem contact met mij op.