Portret fotografie


Portretfotografie draait niet alleen om een fotoshoot van een gezicht, maar ook van een moment waar de persoon centraal staat. Het is aan mij om meer te vangen in een portret dan alleen het uiterlijk van deze persoon.

De techniek waarop ik werk als portretfotograaf zorgt ervoor dat de essentie van mijn klanten en mijn werk in het geheel samen komt tot een perfect resultaat. Het wordt ook afgestemd op de persoonlijke wensen van mijn klanten.

Het is belangrijk om de bijpassende persoonlijkheid op camera vast te leggen als je portretfotografie doet. Een portret is niet alleen maar een gezicht, maar het vertelt ook een verhaal erachter. En het is aan mij als fotograaf om het beste uit mijn klanten naar voren te halen en dit in het portret te laten zien.

Aangezien ik goed met mijn klanten kan communiceren en hun op hun gemak laat voelen tijdens de fotoshoot, zorgt dit ervoor dat ik de beste resultaten op camera krijg voor de portretfotografie. Meestal zijn mensen in het begin gespannen om voor de camera te staan.

Als portretfotograaf met sterke sociale eigenschappen lukt het mij vaak om hun los te krijgen. Zo kunnen ze meer zichzelf zijn voor de camera.

Let's capture your moment

make contact